Συσχετισμοί 17ης Νοέμβρη απόγευμα.
γράφει ο Mersault μεσάνυχτα |Ουτοπία - Νεφελοκοκκυγία

Στην αντιπαράθεση των αιωνίων συνθημάτων που εκπορεύονται από το γιν και το γιανγκ αντίστοιχα, ή αν προτιμάτε το Καλό και το Κακό, το ρει και το στάσιμο, και για να μην μακρυγορώ των ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΨΩΜΙ – ΣΑΡΔΕΛΑ – ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, αναδεικνύεται ως κοινό στοιχείο των το ψωμί.

Το ψωμί, ως συμβολισμός της βασικότερης κι αρχαιότερης ανθρώπινης ανάγκης της επιβίωσης, εκτός του ότι γεφυρώνει τους γνωστούς με τους αγνώστους στο μπουλούκι των γνωστών-αγνώστων που τα κάνει πουτάνα όλα αυτές τις άγιες ημέρες, άμα ξεραθεί χρησιμεύει και ως πολεμοφόδιο για να σπάνε οι βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των πολιτών.
Τι θέλω να πω με όλα αυτά;
Κακομοίρηδες, χλευάζατε τον Πολύδωρα που δήλωσε ότι δεν πέφτει έξω ο προϋπολογισμός με τα 50.000.000 ευρώ που θα κοστίσει το επίδομα.
Τώρα όμως, στα ετήσια γεγονότα του πολυτεχνείου θα φανεί πόσο πραγματικά το χρειάζεται το επίδομα ο αστυνομικός, σε αντίθεση με το δασκαλάκο, που ποιό είναι το αντικείμενο της δουλειάς του στο κάτω κάτω; Να μεγαλώσει το παιδί ΣΟΥ, για ένα κομμάτι ψωμί.

Τέτοια βλέπω και στεναχωριέμαι.

Δεν επιτρέπονται σχόλια.